понеділок, 26 грудня 2005 15:14

Міс Всесвіт заспівала "Ти ж мене підманула"

До Києва з Америки прибула "Міс Всесвіт-2005" канадка Наталі Глєбова, 23 роки.

Уперше за останні 53 роки переможниця цього конкурсу відвідала Україну. Візит став можливим завдяки 3-місячним старанням найкрасивішої дівчини України Олександри Ніколаєнко, 24 роки.

19 жовтня Наталі зустрілася з головою Верховної Ради Володимиром Литвином. Глєбова подарувала йому сувеніри, а він їй — старовинну ікону. Олександра отримала від спікера вишукану бурштинову лілію.

Рідні Наталі походять з Росії та України. Вона обожнює борщ і вміє готувати пельмені. На прохання журналістів Глєбова наспівала дві улюблені пісні: "Ти ж мене підманула" та "Подмосковные вечера".

Олександра Ніколаєнко подарувала закордонній гості розкішну сукню з натуральним хутром від Діани Дорожкіної, замовила великий фруктовий торт із написом "Ласкаво просимо, міс Всесвіт!" і подбала, щоб обидві бабусі Наталі — з Росії та Криму — приїхали до Києва. Зоя Олексіївна та Ганна Петрівна не бачились з відомою внучкою понад 12 років. На зустрічі всі троє плакали.

Найближчими днями Наталі Глєбова відвідає притулок для дітей, хворих на церебральний параліч, а також — міжнародний фестиваль "Золота Лілія", Віденський бал та кінофестиваль "Молодість". Там вона, імовірно, зустрінеться з президентом Віктором Ющенком.

Зараз ви читаєте новину «Міс Всесвіт заспівала "Ти ж мене підманула"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі