понеділок, 16 березня 2009 18:39

Чоловік вистрибнув із 14-го поверху

Тіло чоловіка знайшли минулого тижня на східцях гуртожитку готельного типу N2 Національної академії держуправління при Президентові України.

— Близько сьомої ранку у вівторок я прийшла — його ще не було. Прибиральниця обходила територію — теж не бачила. Потім приїхали викладачі, вони ставлять машини у дворі сусіднього Інституту міжнародних відносин. Питали, що за п"яничка лежить на східцях готелю. Пішли, побачили, що не п"яничка то, а труп. У нього вся голова була в крові, — каже працівниця готелю.

Свідки кажуть, покійний був одягнений у светр, спортивні штани та чорні черевики.

15-поверховий гуртожиток розташований у центрі Києва, на вул. Мельникова, 36/1. Поряд, за 200 м, Інститут міжнародних відносин, трохи далі — телецентр. Чоловік вистрибнув із вікна у двір. Прибиральниця гуртожитку розповіла, що він вселився 9 березня. Сказав, хоче виспатися.

Як удалося дізнатися "ГПУ", рахунки з життям звів 31-річний Сергій Данилов, житель райцентру Снігурівка Миколаївської області. Напередодні його бачили в кафе "Грузинський дім", що на другому поверсі готелю. Кажуть, Данилов посварився з кимось із відвідувачів кафе ввечері 9 березня.

Правоохоронці припускають, що це було самогубство.

— Міліцію викликали о 8.20. Відомо, що чоловік викинувся з коридорного вікна на 14-му поверсі. Причини самогубства поки що невідомі, — розповідає Марина Макаренко, 27 років, помічниця начальника міліції Шевченківського району.

У гуртожитку переважно живуть люди, які здобувають другу вищу освіту в Дипломатичній академії при Міністерстві закордонних справ.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вистрибнув із 14-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі