середа, 10 травня 2006 18:31

Байкери випили пива більше, ніж спалили бензину

Автор: фото: Віталій ГРАБАР
  Члени байкерського клубу обідають під час фестивалю ”Західний вітер” у Львові
Члени байкерського клубу обідають під час фестивалю ”Західний вітер” у Львові

Минулої суботи до Львова, де проходив Другий міжнародний моторок-фестиваль "Західний вітер", з"їхалися мотоциклісти з усіх міст України. Були гості з Польщі, Білорусі, Голландії, США — всього близько 250 осіб.

Квартирували байкери у мотелі "Катерина" на об"їзній дорозі за Львовом, поблизу іподрому на вулиці Стрийській.

— У суботу, коли всі зареєстровані байкери-гості та члени місцевого клубу рушили проїздом від готелю до центру Львова, процесія розтягнулася майже на кілометр, — розповів 22-річний Станіслав Безгінський, організатор фестивалю. — Львів"яни до такого дива не звиклі, але радо вітали учасників. Ніхто на дорогу не вибігав і не сварився. Попереду їхали три триколісні мотоцикли київської страйк-команди "Командор". Були дорогі "Гарлеї" та "Хонди" — по $20–30 тисяч кожен.

На львівських вулицях хвилин на 20 завмер рух електротранспорту. Гуркіт мотоциклів стрясав вікна будинків. Якийсь байкер убрався у німецький шолом часів Другої світової війни, на плече кинув пластмасовий "шмайсер". Городяни розглядали мотоциклістів, які їм здавалися диваками, і фотографували їх, поки ті наминали місцеві хот-доги.

У центрі Львова гостям фестивалю показали всі найцікавіші пам"ятки історії та культури міста. Потім байкери рушили на Високий Замок, звідки покотили у мотель вечеряти.

— Пива байкери випили більше, аніж спалили бензину під час поїздки містом, — жартує Станіслав Безгінський.

Спеціально на фестиваль приїхав зять Юлії Тимошенко Шон Карр. Правда, за кермо мотоцикла він так і не сів, а тільки розважав байкерів співом.

Зараз ви читаєте новину «Байкери випили пива більше, ніж спалили бензину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі