вівторок, 28 березня 2006 15:35

Автомобіль упав у гірську прірву

П"ятеро молодих людей загинуло в автокатастрофі у Криму – автомобіль "Лексус" впав у прірву поблизу столиці автономії. Один тільки 22-річний хлопець, який теж їхав у цій машині, дивом врятувався.

— Із "Лексуса" в польоті вилітало все: папери, люди, запчастини, одяг, скло, — розповіла "ГПУ" Ірина Шахно, 28 років, із прес-служби кримських рятувальників. — Навіть акумулятор довелося потім довго шукати. Зупинилася машина за 40 метрів від дороги.

Ущент розбиту іномарку знайшли минулої суботи неподалік міста Зуя  Сімферопольського району. Поряд були розкидані тіла людей та дорогі запчастини.

— У машині їхало шестеро, — сказала Ірина Шахно. — Двоє жінок та четверо чоловіків. Усім було від 22 до 30 років.

Молоді люди прямували вночі із Сімферополя в Ленінський район Криму, де жили. На 18-му кілометрі водій не впорався з керуванням і кількатонний "Лексус" не вписався в поворот. Масивний автомобіль збив металевий стовпчик опори, розірвав захисні троси і шугонув у восьмиметрову прірву. Кілька разів він перевертався з коліс на дах.

22-річний хлопець, який врятувався, намагався зупинити зустрічні автомобілі. Ніхто не наважувався підібрати його серед ночі. Лише о шостій годині ранку один із водіїв помітив у кюветі іномарку. Незабаром приїхали міліціонери й лікарі.

— Очевидно, іномарка їхала на шаленій швидкості, — припускає Ірина Шахно. — Бо поворот відомий, попереджальні знаки видно здалеку.

Зараз ви читаєте новину «Автомобіль упав у гірську прірву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі