вівторок, 16 травня 2017 00:00

Арештували тітушку, який бив ветеранів АТО

На два місяці арештував суд одного з учасників масових бійок у Дніпрі. Це перший тітушка, який опинився у слідчому ізоляторі за побиття ветеранів АТО 9 травня.

— Тітушка за ґратами. Суд прийняв рішення про арешт, — каже міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, 54 роки. В уряді представляє "Народний фронт". — І ніякі вілкули йому не допомогли. Гарантую, що далі буде.

Бійка у Дніпрі сталася, коли на покладання квітів йшла колона "Опозиційного блоку", яку очолив нардеп Олександр Вілкул. Його охороняли кілька десятків чоловіків у спортивній формі. Кинулися на бійців АТО, коли ті намагалися пройти до Вілкула й вимагали, аби він покинув місто. Постраждали 14 людей.

Генеральний прокурор Юрій Луценко раніше заявив про затримання восьми чоловіків, які напали на учасників АТО. Дії поліції під час сутичок вивчає слідство, наголосив він.

10 травня Арсен Аваков звільнив керівника міського управління поліції Андрія Бідила й начальника обласного Ігоря Репешка. Новим очільником поліції Дніпропетровщини призначив Віталія Глуховерю. До цього він був керівником Дніпровського інституту внутрішніх справ.

Мер Дніпра Борис Філатов винним у сутичках назвав Олександра Вілкула. За часів Віктора Януковича він був губернатором Дніпропетровщини.

Зараз ви читаєте новину «Арештували тітушку, який бив ветеранів АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі