вівторок, 05 березня 2013 06:45

Якою найгіршою дорогою їздили в Україні?
5

Іван Лакиза, 45 років, водій, с. Ковалівка, Полтавський район:

— Жахлива автотраса Лохвиця — Гадяч — Охтирка. Особливо ділянка об'їзної дороги через Гадяч. Кілометрів зо 5 ями на кожному метрі, глибиною по коліна, як канави. Машини рухаються максімум 15 кілометрів за годину, стараються об'їжджати по обочині. Часто бачу, як відлітають колеса, гнуться диски. Мужики ремонтірують по півдня. Недавно один на КамАЗі їхав переді мною, став перекусити. Виходив з машини, тільки відкрив двері — і в півметрову яму впав.

Оксана Бевз, 26 років, менеджер із туризму, Львів:

— Дорога зі Львова до Луцька. Нею щомісяця їздимо з чоловіком до батьків. Деякий відрізок шляху рухаємося зі швидкістю 30 кілометрів на годину. Дорогу там чверть століття не ремонтували. А ямкового ремонту вистачає до першого дощу. Потім ще небезпечніше, бо гострий щебінь ріже гуму на колесах, відскакує на скло.

Дмитро Катаєв, 38 років, підприємець, Черкаси:

— Найгірша дорога — Черкаси — Сміла. Ям там так багато, що й об'їхати не можна. В самій Смілі шляхи взагалі відсутні. Узагалі в Черкаській області найгірші. Їдеш на Київ і тільки виїхав за кордон області — дорога краща. Раніше Кіровоградська цим "славилася", а зараз найгірші ми.

Ігор Комінів, 28 років, директор відділу продажу водяних котлів, Київ:

— На вихідних їздив до батьків під Бердичів. До Житомира нормальна траса, майже немає ям. А ось на дорозі Житомир — Бердичів яма на ямі. Є куски, де навіть асфальту вже немає. До моїх Гришковців (передмістя Бердичева. — "ГПУ") ще години 2 їхав. Літом на ту саму дорогу хвилин 40 тратив. Вдома прийшлося міняти два правих колеса, бо ґулі повилазили на резині, як кулак. А дружина жалілася, що в неї від тряски голова болить.

Олена Бурнос, 52 роки, підприємець, Вінниця:

— Дорога з Вінниці до Хмельницька така жахлива, що проблема не як об'їхати яму, а як потрапити в найменшу. Тиждень тому їхали нею на ринок. За селом Дяківці Літинського району траса продавлена. Асфальт так виліз пузом, що машина постійно черкала його защитою. При в'їзді у Хмельницький вскочили в яму і лопнув диск. Замість покупки нової куртки, чоловік узяв нові диски. По дорозі додому пробили ще одне колесо. Мусіли викликати евакуатор.

Зараз ви читаєте новину «Якою найгіршою дорогою їздили в Україні?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі