середа, 03 липня 2024 10:41

Що не можна одягати для подорожі в літаку: три поради від бортпровідниці

Що не можна одягати для подорожі в літаку: три поради від бортпровідниці
Поради від бортпровідника, як правильно одягатись для польоту в літаку Фото: pinterest

Коли плануєте подорожувати літаком, слід відповідальніше поставитись до вибору одягу та аксесуарів.

Бортпровідниця Ліза Мінот розповіла The Sun, які речі пасажирам не варто одягати перед польотом.

"Дехто попереджає туристів, що в літаку краще не носити шорти та короткі спідниці через доволі брудні сидіння. Однак літаки доволі чисті й не брудніші, ніж більшість громадських місць, поїздів, лавок та іншого. Є тільки три речі, які я б порадила пасажирам не носити під час польоту", - каже Мінот.

Що неварто вдягати в літак

Шльопанці. Вони не дадуть вашим ногам комфорту і підтримки, необхідних у подорожі на далекі відстані. Але що ще важливіше, у надзвичайній ситуації від них буде мало користі. Якщо нам потрібно вийти з літака в темряві, на підлозі може бути будь-що, і ковзати в шльопанцях - не найбезпечніший спосіб дістатися до виходу", - каже бортпровідник.

Взуття на високих підборах. Це ще один предмет, якого потрібно уникати під час польотів.

"Вам слід віддавати перевагу комфорту та практичності, а не гарному зовнішньому вигляду під час польоту, бо не має значення, наскільки ви привабливі в надзвичайній ситуації", - аргументує Мінот.

Варто вдягнути пару зручних кросівок - це ідеальне взуття для польоту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти розповіли, як зберегти своє життя під час турбулентності

Високі підбори також можуть проколоти аварійні гірки в тих рідкісних випадках, коли вони необхідні, тож під час їхнього носіння ви можете наражати на ризик не лише себе, а й інших людей.

Прикраси. Нарешті, вам не слід носити занадто багато прикрас із тієї самої причини, що й вище: вони можуть зачепитися або спричинити проблеми в екстреній ситуації, а також можуть пошкодити аварійні напрямки виходу.

Та ще й з великою кількістю прикрас вам знадобиться набагато більше часу, щоб пройти перевірку безпеки в аеропорту.

Найгірше місце в літаку те, яке зазвичай вибирають пасажири біля проходу. Експерт з подорожей пояснив, чому для зимового рейсу варто обирати місця біля вікна, а сидіння біля проходу краще уникати.

Сидіння біля проходу зазвичай є популярним вибором через легкий доступ до туалету та місця для ніг. Але це може бути неправильним варіантом для зими.

Зараз ви читаєте новину «Що не можна одягати для подорожі в літаку: три поради від бортпровідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі