понеділок, 01 липня 2024 15:58

"Не країна, а філія пекла" - українець побачив увесь світ і сказав, де найгірше та найкраще місце на землі
5

Костянтин Симоненко назвав найкращу та найгіршу країну світу
Фото: instagram/konstantin.travels
Костянтин Симоненко назвав найкращу та найгіршу країну світу
Костянтин Симоненко назвав найкращу та найгіршу країну світу
Костянтин Симоненко назвав найкращу та найгіршу країну світу
Костянтин Симоненко назвав найкращу та найгіршу країну світу

Киянин Костянтин Симоненко є єдиним українцем, який відвідав всі країни світу. Завдяки цьому він потрапив до Національного реєстру рекордів. Подорожував чоловік упродовж 10 років.

Тепер чоловік може впевнено сказати, де на Землі найкраще місце, а де пекло. За словами мандрівника, першого взагалі немає. У будь-якій локації можна знайти свої плюси та мінуси.

Як приклад, Костянтин навів Кариби.

"Відпустка там може дуже сподобатися. Водночас рано чи пізно на островах настає сезон ураганів. Тоді райський куточок перетворюється на доволі проблемне місце. Окрім того, якщо раптом стане погано, доведеться терміново провести евакуацію літаком. Однак для цього потрібно мати час та гроші.

Тим часом щодо пекла Костянтин - впевненіший. Тут йому на думку спадає Гаїті. Ця країна - найбідніша в усій Західній півкулі.

"Тут кримінал просто зашкалює, навіть гірше ніж у найбідніших африканських країнах: владу регулярно захоплюють диктатори, накочуються хвилі епідемій холери, землетруси, що знищують все на своєму шляху, а нещодавно на очах у натовпу застрелили обраного президента. Не країна, а філія пекла, - розповів Костянтин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збирач устриць та дослідник паранормальних явищ: яким безкоштовним відпочинком заоохочують на острові Австралії

Натомість найкраще місце на Землі - Філіппіни. Мандрівник Дрю Бінскі зі США також відвідав всі країни світу. Саме Філіппіни вражають його найбільше.

"Там можна отримати все, що ми так любимо у мандрах "в одному флаконі". Окрім того, на Філіппінах - дуже приязні люди", - зазначив чоловік..

Місто Лонг'їр є одним з найвіддаленіших та найзагадковіших на планеті. Воно розташоване на території архіпелагу Шпіцберген між Норвегією та Північним Полюсом. Це найбільший населений пункт і адміністративний центр норвезької провінції Свальбард. Там мешкає понад тисячу людей, яким заборонили вмирати та народжувати.

В зимовий період ніч може тривати до чотирьох місяців. Люди на острові проводять 155 днів без природного освітлення через своє географічне розташування. При цьому на острові не можна вмирати та народжувати дітей. Щороку столицю Шпіцбергена відвідує багато туристів.

Зараз ви читаєте новину «"Не країна, а філія пекла" - українець побачив увесь світ і сказав, де найгірше та найкраще місце на землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі