четвер, 11 грудня 2008 18:41

Володимир Кличко битиметься з довгоруким Рахманом

Поєдинок на SAP-арені в німецькому Мангеймі 13 грудня обіцяє стати подією у світі боксу. Українець Володимир Кличко, володар чемпіонських поясів трьох версій (IBF, WBO, IBO) у суперважкій ваговій категорії, вийде захищати свої титули в бою проти колишнього абсолютного чемпіона світу американця Хасіма Рахмана.

Рахман є найдосвідченішим і титулованим боксером з усіх попередніх суперників Володимира Кличка. Американець свого часу перемагав чемпіона світу Корі Сандерса з Південно-Африканської Республіки, якому власне і поступився Кличко-молодший, а також Леннокса Льюїса, перед яким капітулював Кличко-старший, Віталій. Рахман спробує завоювати чемпіонський титул утретє — попередні втратив у поєдинках із Джоном Руїзом, Евандером Холіфілдом та Олегом Маскаєвим. Поразка відкине його у таблицях боксерських рейтингів так далеко, що іншої нагоди вийти на чемпіонський бій може й не трапитися. Хасіму вже 36 років.

За сильний удар правою рукою експерти боксу називають Рахмана "одноударним нокаутером". Також відзначають його довгорукість, а для Володимира Кличка, який воліє контролювати перебіг бою на довгій дистанції, небезпека пропустити контрудар може стати додатковим фактором стримування в організації атак.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко битиметься з довгоруким Рахманом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі