вівторок, 30 грудня 2008 16:53

Валерій Газзаєв очолить "Шахтар"

Колишній головний тренер московського футбольного ЦСКА 54-річний Валерій Газзаєв улітку переїде працювати до Донецька. У місцевий "Шахтар" він перевезе свій тренерський штаб: Миколу Латиша, Володимира Шевчука й Олександра Стельмаха.

У російській спортивній пресі пишуть, що команді Валерія Газзаєва та його помічників представлять у липні, а контракти з ними підпишуть ще цієї зими. Зазначають, що президент "Шахтаря", народний депутат від Партії регіонів Рінат Ахметов, усно домовився про співпрацю з російським квартетом.

— Та неправда! Ніхто ніякого контракту Валерієві Газзаєву не пропонував, — запевняє 34-річний Сергій Палкін, генеральний директор донецького "Шахтаря". — Хтось зумисно розхитує ситуацію в нашому клубі такими чутками. Довіра до головного тренера команди Мірчі Луческу цілковита до кінця цього сезону. А там хай президент клубу вирішує, чи продовжувати контракт із ним.

У "Шахтарі" не втомлюються повторювати, що румунський спеціаліст Мірча Луческу напевне працюватиме з командою до кінця другого кола. Незалежно від результатів, яких вона досягне на євроарені чи в національній першості.

Валерій Газзаєв нині єдиний тренер, який привів російську команду до перемоги в єврокубках: 2005-го ЦСКА здобув Кубок УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Газзаєв очолить "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі