вівторок, 14 травня 2019 00:30

Усик травмував руку і повернеться на ринг у вересні

Дебютний бій у надважкій вазі 32-річного Олександра Усика перенесли. Причина — травма біцепса. 25 травня в американському Оксон-Гіллі українець мав зустрітися з Карлосом Такамом, 38 років, Франція.

— Лікар сказав йому місяць нічого не робити рукою. Потім, ймовірно, піде місяць або два на відновлення. Сподіваюся, Олександр повернеться на ринг десь у вересні, — говорить менеджер боксера Еґіс Клімас.

Суперником українця може бути як Карлос Такам, так і хтось інший. Зокрема, називають американця Майкла Гантера. У квітні 2017 року Усик переміг його за рішенням суддів у рамках другого захисту титулу Всесвітньої боксерської організації.

Якщо дебют у надважкій вазі виявиться успішний, уже у грудні Олександр може позмагатися за три чемпіонські титули з британцем Ентоні Джошуа. Про це заявив британський функціонер Едді Гірн. Він є промоутером Джошуа і співпромоутером Усика.

Зараз ви читаєте новину «Усик травмував руку і повернеться на ринг у вересні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі