вівторок, 28 листопада 2017 06:46

Українець програв росіянину титульний бій

Автор: ФОТО з сайта WWW.topsportsheadlines.com
  Сергій Ковальов, праворуч, нокаутував В’ячеслава Шабранського у другому раунді
Сергій Ковальов, праворуч, нокаутував В’ячеслава Шабранського у другому раунді

У ніч на неділю, 26 листопада, у Нью-Йорку, США, українець 30-річний В'ячеслав Шабранський — до бою 19 перемог, 16 нокаутів, одна поразка — змарнував шанс стати чемпіоном світу. Вже в другому раунді його нокаутував колишній чемпіон світу з Росії Сергій Ковальов, 34 роки, — до бою 30 перемог, 26 нокаутів, дві поразки. На кону був вакантний пояс Всесвітньої боксерської організації WBO у напівважкій вазі.

Бій вийшов односторонній. У першому раунді уродженець Житомирщини двічі побував у нокдауні. У другому — ще раз. Коли суперник почав добивати українця, суддя зупинив бій — технічний нокаут.

Ковальов став третім російським боксером, який у листопаді заволодів чемпіонським титулом у напівважкій вазі. Ще два вибороли Дмитро Бівол та Артур Бетербієв. Усі ці пояси залишилися вакантними після завершення кар'єри американцем Андре Вордом.

Наступного року має отримати свій чемпіонський шанс харків'янин Олександр Гвоздик. Він входить у четвірку найсильніших у рейтингах усіх чотирьох основних боксерських організацій. У рейтингу WBO українець — на першому місці. Але пріоритетним для Гвоздика зараз є просування по лінії Все­світньої боксерської ради. Титулом за цією версією володіє канадієць Адоніс Стівенсон.

Зараз ви читаєте новину «Українець програв росіянину титульний бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі