пʼятниця, 29 липня 2011 06:45

Теперішній Ф'юрі небезпеки для Кличків не становить

Автор: фото з сайта WWW.nsideboxing.com
  Тайсон Ф’юрі у професійній кар’єрі провів 15 боїв. В усіх переміг. 10 разів — нокаутом
Тайсон Ф’юрі у професійній кар’єрі провів 15 боїв. В усіх переміг. 10 разів — нокаутом

23 липня британець Тайсон Ф'юрі став новим чемпіоном Великої Британії з боксу в надважкій вазі. Атлет 206 см на зріст здолав за одностайним рішенням суддів свого співвітчизника Дерека Чісору.

Раніше Володимир Кличко та його менеджер Бернд Бенте заявляли, що наступним суперником українського боксера, який має зріст 198 см, може стати переможець бою між двома британцями. Однак 23-річний Ф'юрі після свого тріумфу запевнив, що не планує найближчим часом виходити в ринг проти Кличка. Спочатку хотів би зустрітися з ірландцем Мартіном Роганом та колишнім українцем, а тепер німцем Олександром Дмитренком.

— Ф'юрі правильно робить, — каже "ГПУ" московський тренер Ігор Смольянов, 32 роки. — Він хоче дійти до вершини плавно, не форсуючи подій, поступово набуваючи досвіду. Тайсонові та його команді зрозуміло, що найближчим часом небезпеки для братів Кличків він не створить. А далі може досягти чималих успіхів.

Боксер, якого не вважали фаворитом у поєдинку проти Чісори, справив враження на фахівців та вболівальників. Багато хто почав називати його надією на відродження інтриги в надважкому дивізіоні. Тайсон і тепер може скласти серйозну конкуренцію боксерам із чільної десятки світового рейтингу.

— У британця достатньо багатий аматорський досвід, — продовжує спеціаліст. — Саме це визначає його технічний арсенал. Він успішно використовує свій чималий зріст, дуже грамотно стримуючи суперників. Ф'юрі непогано контратакує. Уважно стежить за супротивником, провокуючи його лівицею, і чекає моменту для зустрічного удару. При цьому Тайсон не "полює" за головою, а успішно працює по інших частинах тіла. Використовує всі можливі способи захисту. Грамотно витрачаючи сили і не виснажуючись, британець здатний у досить високому темпі пройти всю дистанцію 12-раундового бою.

Завдяки фізичним та боксерським якостям, молодий Тайсон Ф'юрі є одним із найперспективніших надважковаговиків у світі. На боксерських форумах його називають реальною загрозою гегемонії братів Кличків.

— Попри чутливість, Тайсонові бракує швидкості, — говорить Ігор Смольянов. —  Із технічними та швидкими суперниками йому буде непросто. А Володимир Кличко і швидкий, і сильний, і досвідчений.

Зараз ви читаєте новину «Теперішній Ф'юрі небезпеки для Кличків не становить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі