пʼятниця, 14 вересня 2007 14:47

"Сокіл" не має фінансових проблем

У четвер нове керівництво хокейного клубу "Сокіл" озвучило завдання перед гравцями на наступний сезон — увійти до восьми найкращих команд західної зони російської суперліги. На участь у плей-офф не розраховують: "Сокіл" — базова команда збірної України, яка під час вирішальних матчів російської "вишки" намагатиметься повернутися до еліти світового хокею.

Свої перші домашні матчі у відкритій російській першості "Сокіл" зіграє з ХК "Белгород" 22 і 23 вересня. Поєдинки проходитимуть у київському Палаці спорту.

Далі команда виступатиме на льоду броварського спортивно-розважального комплексу "Термінал". Вирішують питання щодо телетрансляцій матчів "Сокола" на одному з місцевих телеканалів.

— Команда уперше за часів незалежної України повністю забезпечена фінансово, — каже головний тренер "Сокола" Олександр Сеуканд, 56 років. — Ми зуміли повернути багатьох українських хокеїстів до Києва й підписали контракти з кількома росіянами.

Основні спонсори команди — Східноєвропейський інвестиційний фонд та благодійний фонд підтримки фізичної культури та спорту "Славутич". Вони викупили 51% акцій у київської міськадміністрації та 49% — у приватних інвесторів.

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" не має фінансових проблем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі