вівторок, 17 листопада 2009 18:27

Сколарі може очолити "Реал"

Колишній наставник "Челсі" Луїс Феліпе Сколарі, 61 рік, може замінити Мануеля Пеллегріні на посту наставника "Реала".

Вирішальним для теперішнього головного тренера "Реала" стане матч проти "Барселони" 29 листопада. Якщо результат гри буде негативним, то Пеллегріні можуть звільнити.

Президент "Реала" Флорентіно Перес упевнений, що Сколарі має необхідну кваліфікацію, щоб упоратися з роллю наставника королівського клубу.

Зараз бразилець керує узбекистанським "Бунедкором". За півтора роки роботи він отримає 20 млн євро.

2002-го Сколарі привів збірну Бразилії до виграшу Кубка світу.

— На тому турнірі Рівалдо та Роналду змагалися за титул найкращого бомбардира турніру, — згадує тренер. — Це не йшло на користь команді, обидва перестали грати в пас. Я викликав гравців і сказав: якщо не припините, буду ставити на матчі одного з вас. Кого — ще не вирішив. Загроза подіяла — турнір ми виграли. Не треба бути великим тренером, щоб працювати із "зірками".

Луїс Феліпе не приховує бажання попрацювати в Іспанії.

— Там найкращий клімат для бразильського тренера, — пояснює він. — Але я нічого не хочу говорити про "Реал". Вважаю, керівництву мадридців треба дати Пеллегріні продемонструвати те, що він показав у "Вільярреалі". Команду не очікує нічого позитивного, якщо вона щоп"ять місяців буде змінювати тренера. У "Реала" є Кріштіану Роналду, який розкриється краще, ніж у Манчестері, бо Іспанія підходить для португальців. А Пеллегріні футболісту в цьому допоможе.

Зараз ви читаєте новину «Сколарі може очолити "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі