середа, 14 грудня 2011 06:30

Сергій Дзінзірук хоче повернути чемпіонський титул

Автор: фото З САЙТА WWW.botinok.co.il
  Cергій Дзінзірук: ”Немає боксера, який міг би побити братів Кличків”
Cергій Дзінзірук: ”Немає боксера, який міг би побити братів Кличків”

У львівському Палаці спорту "Динамо" відбувся дитячий турнір із боксу на приз Андрія Котельника. Гостем цих змагань був колишній чемпіон світу Сергій Дзінзірук, 35 років.

У жовтні боксера з Броварів позбавили титулу світового чемпіона за версією Всесвітньої боксерської організації у першій середній вазі — за несвоєчасний захист. 30 вересня він мав боксувати з чехом Лукашем Конечним, але травмував плече незадовго до бою. Тепер українець має право зустрітися з переможцем поєдинку між новим чемпіоном WBO, росіянином Заурбеком Байсангуровим та обов'язковим претендентом Лукашем Конечним. Зустріч запланована на лютий. Останніми своїми новинами Сергій Дзінзірук поділився з "ГПУ".

— Заліковую плече, — каже. — Зараз ніби не турбує. Десь через тиждень спробую працювати з навантаженнями. Якщо плече витримуватиме їх, якщо стану в пари і буде все нормально, то, гадаю, можна провести розминковий бій в лютому-березні. Якщо не вийде, одразу боксуватиму з переможцем бою Байсангуров — Конечний.

Недавно кубинець Ерісланді Лара назвав вас серед боксерів, із якими хотів би зустрітися.

— Чув про такого. В останньому своєму двобої він лише за рішенням більшості суддів поступився колишньому чемпіонові світу, американцеві Полу Вільямсу. Я буду тільки радий поєдинку з ним. Насправді хочу частіше виходити в ринг, тому що дуже складно боксувати раз на рік. Треба тримати форму, тренуватися, поєдинків нема або їх переносять. А в моєму віці це особливо погано впливає на підготовку. Що більше двобоїв, то простіше, легше і ти почуваєшся постійно у формі.

Ваш пріоритет: бій із переможцем пари Байсангуров — Конечний чи кілька поєдинків із хорошими боксерами в США?

— Хотілося б зустрітися з переможцем бою Байсангуров — Конечний і повернути своє звання. А тоді вже у Штатах захищати пояс. Вважаю, що Байсангуров має перемогти Конечного. Думаю, зіграють свою роль молодість, напір, бажання. Та й досвіду, на мою думку, в Заурбека трохи більше.

Володимир Кличко 10 грудня мав зустрітися з французом Жаном-Марком Мормеком. Але вони боксуватимуть навесні. В цьому бою є інтрига?

— Невелика. Зараз Володя і Віталік справді найсильніші боксери у своїй ваговій категорії. Поки що не бачу боксера, який може їх побити.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Дзінзірук хоче повернути чемпіонський титул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі