середа, 03 листопада 2010 02:18

"Шахтар" може зіграти з двома форвардами

3 листопада "Шахтар" проведе матч четвертого туру Ліги чемпіонів. На 50-тисячній "Донбас Арені" у Донецьку чемпіон України прийматиме англійський "Арсенал". Поєдинок розпочнеться о 21.45 за київським часом. Пряма трансляція на телеканалі "Україна". Судитиме зустріч швейцарець Массімо Бузакка, арбітр матчу Іспанія — Україна на Кубку світу-2006 та недавнього поєдинку "Динамо" — "Аякс" у кваліфікації Ліги чемпіонів.

У чемпіонаті Англії зіграно 10 турів. "Арсенал" посідає другу позицію, відстаючи на п'ять очок від лідера "Челсі". У останньому матчі місцевої прем'єр-ліги підопічні Арсена Венґера переграли "Вест Ґем" — 1:0. Єдиний гол на 88-й хвилині забив опорник Алес Сонґ.

Кадрова ситуація в лондонців така: проблеми із сухожиллям має капітан лондонців Сеск Фабрегас. Він не летить до Донецька.

Відновилися центральні захисники — Лоран Кошельний та Йохан Джуру. Також Венґер може розраховувати на форвардів Тео Волкотта та Нікласа Бендтнера.

Точно не зіграють напівоборонець Аарон Ремсі, форвард Робін ван Персі та захисник Томас Вермален.

У складі донеччан до гри готується півзахисник Генріх Мхітарян, який переніс вірусну інфекцію. Інших проблем, якщо не враховувати відсутність давно травмованого Фернандіньйо, чемпіон України не має.

— Думаю, на відміну від лондонського поєдинку, Луческу випустить на поле Дмитра Чигринського, — каже "ГПУ" колишній форвард "Шахтаря" Віктор Грачов, 54 роки. — Він замінить Олександра Кучера. Якщо Мхітарян ще готовий не повністю, припускаю появу одразу двох форвардів Едуардо та Луїса Адріано. На користь цього дві обставини: перша — Едуардо матиме підвищену мотивацію в поєдинку з колишнім клубом. Друга: зв'язка нападаючих непогано себе проявила у дніпропетровському поєдинку чемпіонату України.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" може зіграти з двома форвардами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі