пʼятниця, 06 квітня 2018 05:30

Роналду змусив аплодувати вболівальників суперника

Автор: REUTERS
  Нападаючий ”Реала” Криштіану Роналду проводить другий гол у ворота ”Ювентуса” ударом через себе. Він став першим футболістом, який у Лізі чемпіонів забивав м’ячі десять матчів поспіль
Нападаючий ”Реала” Криштіану Роналду проводить другий гол у ворота ”Ювентуса” ударом через себе. Він став першим футболістом, який у Лізі чемпіонів забивав м’ячі десять матчів поспіль

— Я забив красивіший м'яч, — каже головний тренер іспанського "Реала" Зінедін Зідан, 45 років.

У вівторок його команда практично забезпечила собі місце в півфіналі Ліги чемпіонів 2017/2018. "Реал" — чинний переможець, єдина команда, що виграла турнір двічі поспіль. Переміг в Італії місцевий "Ювентус" — 3:0. Переломним став другий гол у матчі. Його провів ударом через себе найкращий футболіст світу, португалець 33-річний Криштіану Роналду. Вражені глядачі на стадіоні "Ювентуса" аплодували гравцеві суперника.

Проте Зідан все одно більше відзначив свій успіх у фіналі Ліги чемпіонів-2002. Тоді француз забив за "Реал" вирішальний м'яч німецькому "Баєру" ударом із напіврозвороту.

"Реал" обіграв "Ювентус" з різницею у три м'ячі у фіналі Ліги чемпіонів-2017. Але ще 2015-го туринський клуб під керівництвом Массиміліано Аллегрі пройшов мадридців тренера Карло Анчелотті у півфіналі. Цього разу шансів у "Ювентуса" майже не було.

"Реал" виставив оптимальний склад. Зідан укотре показав себе вмілим педагогом. Випустив на поле Іско, незадоволеного тим, що мало грає за клуб. Той "зробив" перший гол для Роналду. Уміло зв'язував гру в середині поля. Завдяки йому "Реал" ефектно використав схему 1–4–3–1–2.

"Ювентус" натомість мав кадрові проблеми. Не встиг відновитися Маріо Манджукич, який якнайкраще "закрив" би позицію лівого атакувального півзахисника. Правий оборонець Маттіа Де Шильйо не готовий грати поєдинки такого рівня. Потенціал 10-го номера Пауло Дібали переоцінюють. Були дискваліфіковані головний захисник Мехді Бенатія та розігруючий Міралем П'янич.

Чемпіон Італії діяв старанно. Проте суперник постійно випереджав його, краще працював із м'ячем, різко переводив його на фланги. "Ювентус" міг відігратися за рахунку 0:1. Та й "Реал" мав кілька нагод, аби наприкінці поєдинку забити четвертий м'яч.

119 м'ячів забив у Лізі чемпіонів Криштіану Роналду. Його найближчий конкурент Ліонель Мессі відзначився у турнірі 100 разів

Зараз ви читаєте новину «Роналду змусив аплодувати вболівальників суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі