вівторок, 19 липня 2011 00:15

Нігерійський форвард "Динамо" обіграв "Олександрію"

Автор: фото:Володимир Котленко
  Браун Ідеє обійшовся київському  ”Динамо” у 8 мільйонів євро. Минулий сезон нападаючий провів у французькому ”Сошо”, забив 15 м’ячів
Браун Ідеє обійшовся київському ”Динамо” у 8 мільйонів євро. Минулий сезон нападаючий провів у французькому ”Сошо”, забив 15 м’ячів

Нігерійський форвард київського "Динамо" 22-річний Браун Ідеє забив два голи та віддав результативну передачу у поєдинку своєї теперішньої команди в Олександрії. Підопічні Юрія Сьоміна перемогли — 3:1.

— Я не став би надто вихваляти Ідеє, — каже 39-річний Сергій Коновалов, колишній форвард "Динамо". — Один матч не показник, хоча деякі речі помітні. Ідеє чудово рухається без м'яча, постійно шукає оптимальну позицію, уміло обігрується з партнерами.

На поєдинок кияни вийшли за схемою 1-4-5-1. У центрі поля діяли одразу троє півзахисників — Вукоєвич, Єрьоменко та Лукман Аруна. А єдиний форвард був Мілевський.

— Система не працювала, — зауважує експерт. — "Динамо" не вистачало людини у карному майданчику суперника. Браун дав команді те, що потрібно — тиск у карному майданчику суперника. У грі з двома форвардами у киян було більше варіантів для продовження розвитку атаки.

Найкращим поточним бомбардиром чемпіонату став Олексій Антонов. Форвард "Дніпра" у двох матчах забив чотири голи — по два "Арсеналу" та "Кривбасу".

— Антонов — молодець, але я по цій грі відзначив би Дениса Олійника, — говорить Коновалов. — Його вихід у другому таймі загострив гру біля воріт "Кривбасу", до того мляву. Дніпропетровці стали активніше працювати на флангах і якраз завдяки цьому забили перший гол.

Три яскравих дебюти форвардів київського "Динамо"

1. Браун Ідеє (Нігерія). "Олександрія" — "Динамо" — 1:3. 16 липня 2011 року

У першому матчі за "Динамо" забив два голи і віддав результативну передачу. При цьому провів на полі 45 хв.

2. Ґільєрме (Бразилія). "Карпати" — "Динамо" — 1:4. 16 травня 2009-го

Друга поява 15-мільйонного нападаючого у складі "Динамо", перша — в "основі". Забив три м'ячі

3. Максим Шацьких (Узбекистан). "Динамо" — "Жальгіріс" — 2:0. 28 липня 1999 року

Куплений на заміну Шевченку, колишній нападаючий російської "Балтики" забив два голи у першому єврокубковому матчі за київський клуб. За чотири дні до того Шацьких дебютував у "Динамо", вийшовши на заміну в поєдинку проти "Карпат"

 

Зараз ви читаєте новину «Нігерійський форвард "Динамо" обіграв "Олександрію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі