понеділок, 07 грудня 2009 18:24

Моурінью відмовився спілкуватися зі своїми футболістами

Автор: фото: REUTERS/Stefano Rellandini
  Клаудіо Маркізіо забив вирішальний гол ”Інтеру”. 23-річний вихованець клубної школи ”Ювентуса” уже залучається до збірної Італії
Клаудіо Маркізіо забив вирішальний гол ”Інтеру”. 23-річний вихованець клубної школи ”Ювентуса” уже залучається до збірної Італії

Уже заочний суперник київського "Динамо" у Лізі чемпіонів — італійський "Інтер" — невдало зіграв один із найпринциповіших поєдинків у національному чемпіонаті. Команда Жозе Моурінью поступилася на виїзді туринському "Ювентусу" — 1:2. "Інтер" зберіг перше місце після 15-го туру, проте переслідувачі скоротили відставання. "Мілан" поступається лідерові чотирма очками, "Ювентус" — п"ятьма.

"ГПУ" аналізує матч "Ювентус"—"Інтер".


Тактика

"Ювентус" зіграв за схемою 1-4-3-2-1. Наставник туринців Чіро Феррара випустив одночасно на поле Дієго та Дель П"єро. За його словами, така побудова гри давала можливість якомога швидше сідати в оборону за розвитку атак "Інтера". Тренер міланців Жозе Моурінью поклався на звичну 1-4-4-2.


Видовищність

Матч був напруженим, достатньо результативним, але яскравим його не назвеш. У "Інтера" був відсутній травмований диспетчер Веслі Снейдер. Його функції виконував Станкович. Сповна замінити голландця він не зміг, хоча і віддав результативну передачу на Ето"О. Команди багато боролися у центрі поля — в обох було по три опорники, хоча туринець Маркізіо відповідав і за лівий фланг.

Матч був результативним, але невидовищним

Заміни

Програючи, тренер "Інтера" кинув центрального захисника Матерацці у напад, але цей хід користі гостям не приніс. Малопомітним був Мансіні, а Балотеллі тільки провокував суперника, а не загострював гру. "Ювентус" робив заміни по рахунку зважено, намагаючись залишити останню на самий кінець зустрічі. Вінцем обережної гри туринців став невихід на поле форварда Давида Трезеге.


Герой

23-річний півзахисник "Ювентуса" Клаудіо Маркізіо. Вихованець клубної школи "Старої Синьйори". За рахунку 1:1 і поточної ігрової переваги "Інтера" суто індивідуальними зусиллями зумів провести вирішальний гол. Після нього гості так і не змогли намацати гру, яка дозволила їм уперше у матчі зрівняти рахунок. Частково це пов"язано з утратами — крім Снейдера, не грав дискваліфікований правофланговий Майкон, потужна атакувальна одиниця "Інтера".

Суддівство

"Інтер" висловив претензії до арбітра Массіміліано Саккані з Мантови. Він призначив сумнівний штрафний, після якого туринець Мело відкрив рахунок. Мело перебував у офсайді. Потім гості двічі претендували на пенальті після падінь Самуеля та Міліто. Моурінью вилучили з лави запасних після голу Мело. Португалець дивився матч із трибуни. Після поєдинку тренер "Інтера" відмовився спілкуватися не тільки з пресою, а й зі своїми підопічними.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью відмовився спілкуватися зі своїми футболістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі