середа, 22 грудня 2010 06:45

Моратті може звільнити Бенітеса

Автор: фото з сайта www.speciallysports.com
  Рафаель Бенітес очолив ”Інтер” влітку
Рафаель Бенітес очолив ”Інтер” влітку

Італійський "Інтер" став клубним чемпіоном світу з футболу. Переможець європейської Ліги чемпіонів провів на турнірі два матчі і переміг з однаковим рахунком — 3:0. У півфіналі підопічні Рафаеля Бенітеса обіграли корейський "Соннам", а у вирішальному поєдинку клуб "Мазембе" із Конго.

Після тріумфу у таборі італійського клубу виник конфлікт. 50-річний Рафаель Бенітес, головний тренер "Інтера", розкритикував керівництво за відсутність активності на трансферному ринку.

— Коли я влітку прийшов до "Інтера", президент Массімо Моратті обіцяв мені трьох нових гравців. Раніше він витрачав по 80 мільйонів на трансфери. Тепер — нуль. Враховуючи, що ми до кінця сезону втратили центрального захисника Самуеля, тепер нам треба не троє, а четверо футболістів. Якщо цього не станеться, Моратті може розмовляти з моїм агентом.

Після цього ультиматуму власник "Інтера" прийняв рішення звільнити Бенітеса. Офіційно Моратті цю інформацію не підтверджує, але тільки-но її розповсюдили італійські газети, тренер відреагував.

— Ніхто мене не звільняв, — говорить Бенітес. — Усі мені дзвонять, а я і гадки не маю, звідки взялася ця новина. З президентом у нас довірливі стосунки. Є ідея, як далі розвивати проект.

Наближені до керівництва "Інтера" люди звинувачують тренера у брехні. Мовляв, Моратті не гарантував Бенітесу нових гравців. Власник "Інтера" лише пообіцяв зробити все для залучення до команди Дірка Куйта та Хав'єра Маскерано, але вони хотіли великі гроші. Тому Моратті попросив тренера задовольнитися Коутіньо та Джонатаном Біабіані. І Бенітес прийняв такі умови.

Основні кандидати на заміну Бенітеса — наставник російського "Зеніта" Лучано Спаллетті та Леонардо, який минулий сезон провів на посаді головного тренера "Мілана".

Зараз ви читаєте новину «Моратті може звільнити Бенітеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі