четвер, 24 грудня 2009 10:16

Міхаель Шумахер повертається у "Формулу-1"

Автор: фото: REUTERS/Max Rossi
  Міхаель Шумахер виступав у ”Формулі-1” 15 років. Провів 250 гонок, виграв 91
Міхаель Шумахер виступав у ”Формулі-1” 15 років. Провів 250 гонок, виграв 91

Німецький гонщик 40-річний Міхаель Шумахер, семиразовий чемпіон світу з автоперегонів у класі "Формула-1", повертається в автогонки.

Він підписав контракт із "Мерседесом" і виступатиме за цю команду в чемпіонаті-2010. Партнером Шумахера стане співвітчизник Ніко Росберг. Поки що Шумахер працює одним із менеджерів італійської компанії "Феррарі". Її президент Лука ді Монтеземоло уже заявив, що відпустить Шумахера до "Мерседесу", якщо той вирішить продовжити кар"єру пілота. За річний контракт із "Мерседесом" Міхаель отримає 22 млн євро.

Шумахер стане заміною молодому німцеві Себастьяну Феттелю, якого "Мерседес" хотів залучити. Але Феттеля не відпустили з австрійської команди "Ред Булл".

Шумахер залишив автоспорт 2006-го. За 15-річну кар"єру він узяв участь у 250 гонках і виграв 91 з них. Минулого сезону Міхаель готувався замінити травмованого пілота Феліпе Массу на гран-прі Угорщини, але лікарі не дозволили йому вийти на трасу через болі в шиї. Тепер Шумахер пройшов медобстеження. Його результати дозволяють гонщику відновити кар"єру.

Зараз ви читаєте новину «Міхаель Шумахер повертається у "Формулу-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі