середа, 18 травня 2011 04:00

Марадона працюватиме в Еміратах

Колишній головний тренер збірної Аргентини з футболу Дієґо Марадона очолив клуб "Аль-Вахль" з Об'єднаних Арабських Еміратів. 16 квітня керівництво клубу оголосило про підписання з Марадоною дворічного контракту.

Він почне виконувати обов'язки головного тренера в червні. Після підписання контракту полетів до Аргентини. У Дубаї, де базується "Аль-Вахль", аргентинець пробув кілька днів. За цей час він провів переговори і відвідав тренувальну базу клубу.

У чемпіонаті ОАЕ "Аль-Вахль" займає четверте місце. У 17 матчах команда набрала 27 очок. У березні цього року з посади головного тренера звільнили бразильця Сержіо Фаріаса, із того часу місце наставника залишалося вакантним.

50-річний Марадона з 2008-го по 2010 рік очолював збірну Аргентини. На Кубку світу-2010 у Південній Африці команда дійшла до 1/4 фіналу, де поступилася Німеччині (0:4). Торік у липні Марадона залишив збірну і з того часу тренерською роботою не займався.

Зараз ви читаєте новину «Марадона працюватиме в Еміратах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі