пʼятниця, 08 грудня 2017 07:40

Ломаченко й Рігондо визначать найсильнішого боксера світу

У ніч проти неділі, 10 грудня, в театрі "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку, США, відбудеться давно очікуваний великий бій за участі найкращого нині українського боксера. Василь Ломаченко, 29 років, — до цього провів дев'ять поєдинків, сім нокаутів, одна поразка — вчетверте захищатиме титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації у вазі до 59 кг. Суперник 37-річний кубинець Гільєрмо Рігондо — виграв усі 17 боїв, 11 нокаутів. Поєдинок транслюватиме канал "Інтер", починаючи з 5:00. Текстова трансляція — gazeta.ua

Зустрічаються два дворазові олімпійські чемпіони й дворазові чемпіони світу. Кубинець виграв Ігри 2000 і 2004 років у вазі до 54 кг. Українець — 2008 і 2012 років спершу в категорії до 57 кг, а потім — 60 кг. На професійному ринзі Рігондо став чемпіоном світу в січні 2012-го у вазі до 55,2 кг. Є чинним чемпіоном Всесвітньої боксерської асоціації у цій же ваговій категорії. Для зустрічі з Ломаченком піднімається на дві категорії.

Фаворитом є українець. Він молодший, більший, активніший у ринзі і володіє потужнішим ударом. Кубинець — витончений боєць контратакувального плану. Обидва — дуже технічні. Тому поєдинок нагадуватиме шахову партію.

Суперники посідають високі місця в рейтингу найсильніших боксерів світу незалежно від вагової категорії. Його укладає американський журнал "Ринг". Ломаченко — третій, Рігондо — четвертий. Висока ймовірність, що переможець двобою очолить класифікацію. Кубинцеві, щоб випередити Ломаченка і потіснити казахстанця Геннадія Головкіна та американця Теренса Кроуфорда з перших двох рядків, мабуть, достатньо буде просто здобути перемогу. Адже він піднімається на дві категорії для зустрічі з бійцем номер один першої легкої ваги. Ломаченко як фаворит і крупніший боксер мусить впевнено й яскраво перемогти, аби стати найкращим.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко й Рігондо визначать найсильнішого боксера світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі