понеділок, 01 лютого 2010 18:18

"Локомотив" заплатить за Алієва двома частинами

Київське "Динамо" та московський "Локомотив" відновили переговори щодо трансферу півзахисника Олександра Алієва, 24 роки. Футболіст узгодив деталі особистого контракту і мав перебратися до Москви наприкінці грудня, але рада директорів "Локо" "заморозила" виплату 8 млн євро відступних. "Залізничники" хотіли повернути з лісабонського "Спортінгу" Марата Ізмайлова, але не зійшлися по грошах із португальським клубом.

Отримавши відмову від "Спортінгу", "Локомотив"  знову висловив готовність придбати Алієва, а трансферну суму перерахувати частинами. Половину — цього року, половину — наступного. Президента "Динамо" Ігоря Суркіса такий варіант влаштовує.

Алієв пройшов із "Динамо" перший збір, узяв участь у контрольних матчах, де зіграв слабко. Головний тренер киян Валерій Газзаєв чітко дав зрозуміти, що не розраховує на півзахисника і не відмовлятиме від переходу. Натомість у "Локо" на Алієва чекає його улюблений наставник Юрій Сьомін, який повіз команду на збори до Іспанії зі впевненістю на приєднання до складу Олександра.

Трасферне вікно у Росії закривається 15 березня.

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" заплатить за Алієва двома частинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі