вівторок, 02 квітня 2013 00:45

Ібрагімовичу дозволили грати з "Барселоною"

Цього тижня відбудуться перші чвертьфінальні матчі Ліги чемпіонів.

2 квітня, вівторок

"Баварія" (Мюнхен, Німеччина) — "Ювентус" (Турин, Італія)

21.45. Мюнхен. Стадіон "Альянц Арена", розрахований на 67812 глядачів. Прогноз погоди: +5°С

Суддя: Марк Клаттенбурґ (Англія)

ТБ: "2+2" (00.30, у ніч проти середи)

Дискваліфіковані: Хаві Мартінес — немає

Шанси на вихід до 1/2 фіналу:

60% — 40%.

Суперники вдало зіграли на вихідних у національних чемпіонатах. "Баварія" перемогла вдома "Гамбург" — 9:2, а "Ювентус" на виїзді здолав "Інтер" — 2:1. Туринці грали в Мілані найсильнішим складом і за дощової погоди витратили багато сил. На користь мюнхенців повернення у центр захисту Джерома Боатенґа, дискваліфікованого на обидва матчі 1/8 фіналу. Чемпіон Італії грає у три захисники. Тому "Ювентусу" важливо не поступитися на фланговій грі — "Баварія" у цих зонах з Рібері, Роббеном та Шакірі може діяти дуже гостро. Відсутність Хаві Мартінеса може розв'язати руки організатору атак італійців Андреа Пірло. Ще одна перевага "Ювентуса" — надійніший воротар. А в нападі "Юве" має проблеми: два найсильніші форварди — Джовінко та Вучинич відчувають проблеми зі здоров'ям.

"Парі Сен-Жермен" (Париж, Франція) — "Барселона" (Іспанія)

21.45. Париж. Стадіон "Парк де Пренс", розрахований на 47428 глядачів. Прогноз погоди: +5°С

Суддя: Вольфґанґ Штарк (Франція)

ТБ: "2+2", пряма трансляція

Дискваліфіковані: немає — Педро

Шанси на вихід до 1/2 фіналу: 40% — 60%.

Проблеми "Барселони": травми у лівого захисника Альби та півоборонця Хаві. Обидва полетіли до Парижа, але невідомо, чи зіграють. Точно пропустять гру травмований Пуйоль та дискваліфікований Педро. Зате повернувся з лікування головний тренер іспанців Тіто Віланова. Вочевидь, такої розслабленості, як проти "Мілана" у виїзному матчі, "Барселона" собі не дозволить. Але й лідер чемпіонату Франції набув гарної форми. Основні гравці парижан здорові, а Ібрагімовичу скоротили термін дискваліфікації, тому він зможе зіграти на "Парк де Пренс".

3 квітня, середа

"Реал" (Мадрид, Іспанія) — "Галатасарай" (Стамбул, Туреччина)

21.45. Мадрид. Стадіон "Сантьяго Бернабеу", розрахований на 85464 глядачів. Прогноз погоди: +7°С

Суддя: Свейн Моен (Норвегія)

ТБ: "Футбол+", пряма трансляція

Дискваліфіковані: немає — немає

Шанси на вихід до 1/2 фіналу: 80% — 20%.

Фаворит очевидний — найбільш прогнозована пара чвертьфіналістів. Шанс турецької команди — щільний захист. З його подоланням у "Реала" проблеми. У нападі "Галатасарай" сподіватиметься на Дідьє Дроґба. Підвищену мотивацію матиме й півзахисник гостей Хамит Алтинтоп — колишній футболіст "Реала".

 

"Малага" (Іспанія) — "Боруссія" (Дортмунд, Німеччина)

21.45. Малага. Стадіон "Ла Росаледа", розрахований на 28963 глядачі

Суддя: Йонас Ерікссон (Швеція)

ТБ: "Футбол", пряма трансляція

Дискваліфіковані: немає — немає

Шанси на вихід до 1/2 фіналу:

30% — 70%.

"Малага" несподівано пройшла у 1/8 фіналу "Порту", але навряд чи може зробити більше. "Боруссія" переважає фактично за всіма складовими. Хіба що тренерський потенціал — рівний.

19 матчів поспіль забиває в чемпіонаті Іспанії форвард "Барселони" Ліонель Мессі. Серія 25-річного аргентинця розпочалася з виїзного поєдинку проти "Мальорки" торік 11 листопада. У суботу Мессі вразив ворота "Сельти" — "Барселона" грала в гостях. Аргентинець цього сезону забивав усім 19 командам вищої ліги чемпіонату Іспанії. Поєдинок закінчився нічиєю — 2:2. "Сельта" уникла поразки за 2 хв. до фінального свистка.

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімовичу дозволили грати з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі