вівторок, 12 жовтня 2010 07:30

Газзаєв може стати президентом "Аланії"

Колишній головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв, 56 років, незабаром має стати президентом владикавказької "Аланії" — клубу російської прем'єр-ліги.

У структурі цього клубу такої посади поки що немає. Але незабаром її офіційно затвердять.

Якраз Газзаєв у ролі головного тренера "Аланії" і зробив команду чемпіоном Росії-1995.

Цього року вона потрапила до дивізіону найсильніших, замінивши ФК "Москва". В останніх не було коштів для участі в турнірі. Головним тренером клубу став Володимир Шевчук, асистент Газзаєва у київському "Динамо". За сім турів до закінчення чемпіонату Росії "Аланія" посідає 13-те місце.

Ситуація, за якої колишній наставник команди очолює клуб як президент, традиційна для Росії. Раніше подібний шлях пройшли Олег Романцев у московському "Спартаку" та Юрій Сьомін у "Локомотиві".

Інший варіант працевлаштування Валерія Газзаєва — московське "Динамо". Він може замінити чорногорця Міодраґа Божовича на посаді головного тренера команди. Коментувати інформацію колишній наставник віце-чемпіона України відмовляється.

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв може стати президентом "Аланії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі