середа, 22 лютого 2012 06:15

Футбол. Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перші матчі. 22 лютого, середа

"Базель" (Швейцарія) — "Баварія" (Мюнхен, Німеччина)

21.45, за київським часом. Базель. Стадіон "Сент Якоб", розрахований на 42 тис. глядачів.

Суддя: Нікола Ріццолі (Італія)

ТБ: "2+2", пряма трансляція

Шанси на вихід до 1/4 фіналу: 20%-80%

Німецький клуб — один із головних претендентів на те, щоб зіграти у фінальному матчі турніру, який прийме домашній стадіон "Баварії", мюнхенська "Альянц Арена". Третя команда Німеччини, за підсумками минулого сезону, нині посідає те саме місце в турнірній таблиці національного чемпіонату. В останньому матчі "Баварія" не змогла на виїзді обіграти аутсайдера, "Фрайбург", (0:0). Цей результат і чотириочкове відставання від лідера, дортмундської "Боруссії", свідчать про ігрові проблеми одного з найкращих клубів Європи. Головна з них — втрата ключового півзахисника Бастіана Швайнштайґера, він знову травмований. Незадоволений тим, що не потрапив до стартового складу голландський правофланговий Арієн Роббен. Але на його місці успішно діє Томас Мюллер, а влітку "Баварія" готова розглянути пропозиції щодо продажу Роббена. Заміна уже знайдена: за півроку до команди приєднається Джердан Шакірі, який зараз виступає за "Базель".

"Марсель" (Франція) — "Інтер" (Мілан, Італія)

21.45, за київським часом. Марсель. Стадіон "Велодром", розрахований на 60 тис. глядачів.

Суддя: Джюнейт Чакир (Туреччина)

ТБ: "2+2", 00.20, запис

Шанси на вихід до 1/4 фіналу: 45%-55%

"Інтер" у глибокій кризі. Два останні матчі національного чемпіонату найсильніший клуб світу 2010 року програв удома аутсайдерам, "Новарі" та "Чезені". Головний тренер міланців Клаудіо Раньєрі не може знайти оптимальну ігрову схему, а в обороні ніхто не здатний замінити травмованого аргентинця Вальтера Самуеля.

Але все одно "Інтер" має вищі шанси на прохід: навіть якщо тренер утратив важелі керування командою, у складі віце-чемпіона Італії достатньо класних виконавців, які бажають реабілітуватися перед уболівальниками. До чвертьфіналу підопічні Раньєрі мають потрапити. Якщо ні — тренера, дуже імовірно, звільнять.

Зараз ви читаєте новину «Футбол. Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перші матчі. 22 лютого, середа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі