четвер, 11 червня 2020 00:40

Динамівцям треба покращити гру в обороні

"Десна" розчарувала в поєдинку із "Шахтарем". Рахунок не повинен вводити в оману. Замість 3:2 цілком могло бути і 7:2, і 8:2 на користь "Шахтаря". Донеччани контролювали хід матчу й могли забити в будь-який момент. Марлос до двох м'ячів додав нереалізоване пенальті й удар у стійку. "Шахтар" мав великий запас міцності в цій зустрічі.

У столичному поєдинку "Динамо" — "Олександрія" все було зрозуміло з перших хвилин. Важкі й неповороткі оборонці гостей програвали в швидкості атакувальній ланці киян. Було ясно, що голи — лише питання часу. Так само із вилученням. На початку зустрічі коментатор пропонував парі — чи дограє "Олександрія" у повному складі. Червона картка для гостей вочевидь напрошувалася.

Попри рахунок — частково "Динамо" розчарувало. Розумію кадрові проблеми в обороні — не вийшли на поле Попов і Бурда. Але гра команди в захисті все одно не найкраща. Навіть за величезної переваги киян "Олександрія" мала два-три стовідсоткові моменти, що могли завершитися голами.

"Зоря" й "Динамо" ділять друге-третє місця. Зустрічатимуться в Запоріжжі 13 червня. Кияни — фаворити матчу. "Зоря" була непереконлива в двох перших турах після поновлення чемпіонату. В поєдинках з "Олександрією" і "Колосом" луганців відверто притискали до власних воріт в останні хвилини. І якщо в Олександрії підопічні Віктора Скрипника догравали вдесятьох, то в матчі з "Колосом" мали перевагу власного поля й чисельну більшість.

Футбол. Чемпіонат України 2019/2020. Прем'єр-ліга. Перша шістка

Результати матчів

25-го туру

"Динамо", Київ — "Олександрія", Кіровоградщина — 5:1

"Шахтар", Донецьк — "Десна", Чернігів — 3:2

"Зоря", Луганськ — "Колос", Ковалівка, Васильківський район, Київщина — 1:0

Двадцять шостий тур

13 червня, субота

17:00 "Зоря" — "Динамо"

ТБ: "2+2"

14 червня, неділя

17:00 "Колос" — "Шахтар"

ТБ: "Футбол 1"

19:30 "Олександрія" — "Десна"

ТБ: "Футбол 1"

Зараз ви читаєте новину «Динамівцям треба покращити гру в обороні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі