пʼятниця, 15 червня 2012 00:30

Блохін очікує аншлагу в Донецьку

Наставник збірної України Олег Блохін не відчуває ейфорії після  виграшу в команди Швеції — 2:1 на Євро-2012. Про це говорив на прес-конференції у середу 13 червня:

— Якщо ми програємо два наступні матчі, перемога над шведами і вся наша робота будуть марні. Після поєдинку збірна поїхала на базу. Сьогодні зранку вони повернулися, пройшли медогляд. Всі у порядку.

Оцінює поєдинок зі Швецією:

— Як тренер я ніколи не можу бути задоволений. Деякі гравці були здивовані, коли з ними відбулася серйозна розмова. Ще не всі наші футболісти опустилися на землю. В тому матчі ми наробили багато помилок. Останні 10 хвилин могли звести нанівець попередні 80. Є дрібні проблеми, але до гри з Францією ми їх вирішимо. Після матчу проти французів ми залишимося у Донецьку і там готуватимемося до Англії.

Олег Володимирович не вирішив, як застосує 35-річного Андрія Шевченка:

— Будемо думати. Ігри на Євро проходять з третього дня на четвертий, і в Донецьку буде спека плюс 37. Так що нам потрібно буде поміркувати над складом, адже всі хлопці повністю виклалися у матчі зі шведами. Склад на Францію не назву. Я ще сам його не знаю.

Наостанок запевняє, що в Донецьку буде аншлаг. І заперечує тренеру французької збірної Лоранові Блану, який назвав свою команду аутсайдером групи.

Зараз ви читаєте новину «Блохін очікує аншлагу в Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі