понеділок, 11 листопада 2013 17:57

Златан Ібрагімович з'явиться на поштових марках Швеції

Златан Ібрагімович з'явиться на поштових марках Швеції
Презентація набору марок з Ібрагімовичем пройде 27 березня 2014 року ФОТО: lenta.ru

У Швеції випустять поштові марки із зображенням нападника національної збірної з футболу Златана Ібрагімовича. Про це повідомляє Expressen.se.

Форвард паризького ПСЖ заявив, що гордий опинитися на поштовій марці. Ібрагімович додав, що часто отримує листи поштою, але дизайн марок залишає бажати кращого. Футболіст висловив надію, що тепер ситуація з марками покращиться.

Дизайн набору з п'яти марок розробила шведська художниця Ніна Улмая (Nina Ulmaja), яка по ходу роботи консультувалася із самим Ібрагімовичем. Раніше Улмая проілюструвала автобіографічну книгу футболіста "Я - Златан", яка вийшла в 2011 році.

Презентація набору з марок із зображенням шведського нападника пройде 27 березня 2014 . Номінальна вартість марок не повідомляється.

У 2013 році Ібрагімович потрапив до числа претендентів на "Золотий м'яч" - приз, який ФІФА вручає найкращому футболістові року. Цьому ж року форвард став чемпіоном Франції у складі ПСЖ. Також швед у різні роки з різними клубами вигравав національні чемпіонати Нідерландів, Італії та Іспанії.

Ібрагімович став не першим шведським спортсменом, чиє зображення потрапило на поштові марки. Після перемоги в хокейному турнірі Олімпіади-1994 в Ліллехамері в Швеції з'явилися марки з портретом хокеїста Петера Форсберга.

Зараз ви читаєте новину «Златан Ібрагімович з'явиться на поштових марках Швеції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі