неділя, 19 березня 2017 11:54

Збірна України розпочала збір в Австрії

Збірна України розпочала збір в Австрії
Малиновський приєднався до збірної України

Півзахисник "Генка" Руслан Малиновський приєднався до збірної України, яка прибула на тренувальний збір до Австрії.

23-річний футболіст зустрівся з іншими гравцями синьо-жовтих в аеропорту Граца, куди збірна України прилетіла з Києва.

Малиновський разом з партнерами по команді вестиме підготовку до гри проти збірної Хорватії, яка відбудеться в рамках відбіркового циклу на Кубок світу-2018.

Тренувальний збір в Австрії збірної України триватиме до 22 березня і найближчим часом в тренувальний табір команди очікується прибуття інших легіонерів - голкіпера Дениса Бойка з "Малаги", захисника Артема Федецького з "Дармштадта", хавбеків Олександра Зінченка з ПСВ, Євгена Коноплянки з "Шальке" та Євгена Шахова з ПАОКа, а також форварда Євгена Селезньова з "Карабюкспора".

Також вже в Австрії до команди Андрія Шевченка приєднається хавбек "Зорі" Іван Петряк, який сьогодні з луганчанами протистоятиме "Волині" в рамках 22-го туру УПЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України розпочала підготовку до матчу проти Хорватії

Руслан Малиновський тривалий час не викликався в збірну країни. Причиною цього послужила серйозна травма коліна, яку гравець отримав наприкінці минулого сезону і відновлювався від неї аж до початку поточного року.

Останній матч за збірну України Руслан Малиновський провів в 2015 році. 14 листопада він вийшов на останні 10 хвилин в поєдинку плей-оф раунду відбору на Євро-2016 проти Словенії (2:0).

Зараз ви читаєте новину «Збірна України розпочала збір в Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі