середа, 06 лютого 2013 18:46

Збірна України прибула до Данії

Збірна України прибула до Данії
Завтра збірна України зіграє перший матч відбору на Олімпійські Ігри ФОТО: fhu.com.ua

Сьогодні рано вранці національна збірна команда України взяла курс на Данії, де вже завтра розпочнеться фінальний олімпійський кваліфікаційний турнір. Українська команда розмістилася у готелі "Скандік" у місті Колдінг, що у 40 кілометрах від Войєнса.

Сьогодні наша команда проведе перше тренування на льоду "СЕ Арени".

Завтра до Данії відлітає офіційна делегація Федерації на чолі з президентом Анатолієм Брезвіним. Керівник Федерації зустрінеться з українськими хокеїстами та тренерами до початку першого матчу нашої команди.

"Хочу спростувати інформацію, розповсюджену деякими ЗМІ, щодо того, що Федерація не мотивувала гравців на турнір. Ми обговорили це питання з тренерським штабом ще на початку навчально-тренувального збору і визначили конкретні параметри фінансової мотивації, з якими погодились тренери. Під час збору ми зумисне вирішили не нагнітати обстановку навколо збірної, усвідомлюючи, що кожен із хокеїстів чітко розуміє важливість цього турніру. Завтра ж я особисто поспілкуюся з хокеїстами і побажаю їм успіхів у змаганні", - заявив Анатолій Брезвін.

Нагадаємо, що перший матч на турнірі українська команда проведе проти господарів льоду – національної збірної команди Данії. Матч розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України прибула до Данії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі