неділя, 23 травня 2010 10:39

Збірна Росії вийшла у фінал ЧС з хокею

Збірна Росії вийшла у фінал ЧС з хокею

Збірна Росії обіграла Німеччину в півфіналі чемпіонату світу з хокею з рахунком 2:1. Вирішальну шайбу наприкінці матчу закинув Павло Дацюк. У фіналі, який відбудеться 23 травня, росіяни зіграють зі збірною Чехії. Ця команда в іншому півфіналі по булітам обіграла Швецію.

Матч з німцями складався для Росії дуже важко: у першому періоді команда майже весь час грала в меншості. Зокрема, збірну підвів Микола Кулемін, який отримав штраф 5 +20. Німці закинули саме в більшості - відзначився Марсель Гоц, який зумів добити шайбу на п'ятаку після кидка від синьої лінії.

Відігралися росіяни тільки в другій половині другого періоду - шайбу закинув Євген Малкін після передачі Сергія Гончара. Після цього росіяни мали безліч моментів для взяття воріт, але відзначився лише Дацюк на 59 хвилині.

Наприкінці зустрічі німці замінили воротаря шостим польовим гравцем, але відзначитися не змогли. Примітно, що найкращим гравцем матчу у складі збірної Росії був визнаний воротар Василь Кошечкін. Спочатку передбачалося, що місце у воротах займе перший воротар збірної Семен Варламов. Хто буде основним голкіпером у фіналі, поки невідомо.

ЧС-2010

1 / 2 фіналу

Швеція - Чехія - 2:3 (1:1, 1:0, 0:1, 0:0, по булітам - 0:1)

Росія - Німеччина - 2:1 (0:1, 1:0, 1:0)

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Збірна Росії вийшла у фінал ЧС з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі