субота, 22 травня 2010 18:22

Збірна Чехії стала першим фіналістом ЧС з хокею

Збірна Чехії стала першим фіналістом ЧС з хокею

Збірна Чехії з хокею у півфіналі чемпіонату світу обіграла по булітах команду Швеції. Основний час матчу завершився з рахунком 2:2.

Рахунок був відкритий на 9-й хвилині, коли після точного кидка Юхана Хар'ю спалахнуло світло за воротами збірної Чехії. Через 9 хвилин чехам вдалося зрівняти рахунок - шайбу у ворота шведської збірної забив захисних Томаш Мойжіж.

У другому періоді на 32-й хвилині зустрічі у складі шведів відзначився Андреас Енгквіст. Однак за кілька секунд до кінця основного часу чехи змогли відігратися - знявши воротаря, команда Томаша Ролінека змогла забити другу шайбу у ворота шведів. В овертаймі жодній з команд не вдалося забити жодної шайби.

У серії булітів Мортенссон і Юханссон не змогли вразити ворота чеської збірної, у той час як Каспар і Марек переграли шведського воротаря. Відзначимо, що чвертьфінальний матч з фінами чехи також виграли по булітах.

Суперник чехів у боротьбі за звання чемпіона світу визначиться ввечері 22 травня в матчі Росія - Німеччина.

ЧС-2010

1 / 2 фіналу

Швеція - Чехія - 2:3 (1:1, 1:0, 0:1, 0:0)

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Збірна Чехії стала першим фіналістом ЧС з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі