середа, 19 травня 2010 08:33

ЧС з хокею. Шведи та росіяни закинули суперникам по п'ять "сухих" шайб

ЧС з хокею. Шведи та росіяни закинули суперникам по п'ять "сухих" шайб

У вівторок, 18 травня, в поєдинках третього туру другого етапу Чемпіонату світу з хокею, що проходить в Німеччині, збірна Швеції пройшлася катком по швейцарцям, вирішивши питання лідерства в групі F, а росіяни розтерзали сусідів з Фінляндії.

Збірна Швеції у заключному матчі другого етапу Чемпіонату світу, закинула швейцарцям п'ять сухих шайб

Таким чином, у чвертьфіналі суперником Тре крунур стане відкриття турніру збірна Данії, а швейцарці, які також здивували в цьому році багатьох, поміряються силами з господарями чемпіонату.

Хокей. Чемпіонат світу-2010. Німеччина

Кваліфікаційний етап

Група F

Швейцарія - Швеція - 0:5 (0:1, 0:2, 0:2)

Голи: Пяяйарві-Свенссон, 3:02, Харью, 20:48, Хедман, 23:40. Петтерсон, 43:53. Мортенссон, 44:41.

Збірна ж Росії здобула шосту поспіль перемогу на першості планети в Німеччині, солідарно зі шведами розгромивши у матчі за перше місце в групі Е суперників з Фінляндії - 5:0.

Таким чином Чемпіони світу двох останніх років встановили світовий рекорд - 25 ігор вони не знають гіркоти поразок.

Тепер вже у чвертьфіналі всіх любителів хокею чекає повторення матчів за золото двох останніх Чемпіонатів світу - Росія проти Канади. Команда Бикова має відмінний шанс помститися Кленові листки за принизливу поразку на цій же стадії олімпійського турніру. А фінів чекає зустріч з непередбачуваною на цьому турнірі збірною Чехії.

Група Е

Росія - Фінляндія - 5:0 (1:0, 2:0, 2:0)

Голи: Федоров, 16:42 (біл.), Малкін, 33:52 (біл.), Кулемін, 34:02, Ємєлін, 42:15, Афіногенов, 42:55.

Нагадаємо, що 18 травня, в матчі третього туру другого етапу Чемпіонату світу з хокею, що проходить в Німеччині, збірна Канади не змогла здолати команду Чехії, а перемога німців над словаками принесла господарям змагань путівку до чвертьфіналу.

За матеріалами sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «ЧС з хокею. Шведи та росіяни закинули суперникам по п'ять "сухих" шайб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі