пʼятниця, 21 травня 2010 08:45

ЧС з хокею. Росія мститься канадцям за Ванкувер

ЧС з хокею. Росія мститься канадцям за Ванкувер

У четвер, 20 травня, в чвертьфінальному поєдинку Чемпіонату світу з хокею, що проходить в Німеччині, збірна Росії впевнено обіграла команду Канади, взявши реванш за за поразку на Олімпійських іграх у Ванкувері.

Збірна Росії домінувала більшу частину гри, завдяки чому вже після двох періодів вела в рахунку - 3:0. Тим не менше канадці не хотіли безславно віддавати суперникам путівку в півфінал і до кінця гри зібралися з силами, яких, втім, вистачило лише на дві шайби у ворота росіян.

Переможці теж не розслаблялися і до попереднього свого результату додали ще два голи.

Таким чином, взявши в Канади реванш за поразку на Олімпіаді, дружина В'ячеслава Бикова за вихід у фінал 22 травня битиметься з господарями турніру німцями, які виявилися сильнішими за швейцарців (1:0). Збірна Росії поки не програла жодного матчу на чемпіонаті світу.

У цей же день визначилася ще одна пара півфіналістів ЧС. У півфіналі зустрінуться збірні Чехії та Швеції, які в матчах 1 / 4 фіналу здобули перемоги над суперниками з Фінляндії (2-1) і Данії (4-2) відповідно.

Хоккей.Чемпіонат світу. Німеччина

1 / 4 фіналу

Росія - Канада - 5:2 (1:0, 2:0, 2:2)

Голи: Афіногенов, 19:02. Дацюк, 21:45 (біл.). Малкін, 37:31 (біл.), 56:56 (п.в.). Федоров, 47:31 - Таварес, 53:52. Дюшен, 59:45.

За матеріалами Bigmir)Спорт, Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «ЧС з хокею. Росія мститься канадцям за Ванкувер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі