середа, 17 серпня 2016 23:24

"Жартували, що могли стати чемпіоном Туреччини" - П'ятов

"Жартували, що могли стати чемпіоном Туреччини" - П'ятов
shakhtar.com

Воротар донецького "Шахтаря" Андрій П'ятов перед матчем Ліги Європи проти "Істанбул Башакшехир" згадав "Тімішоару" і розповів жарт про Василя Кобіна.

Як змінилася ваша гра, коли "Шахтар" перейшов на нову схему?

"У нас практично все змінилося. Ми показуємо інший футбол. Так, ми пропускаємо голи. Виходить, ще не всі вимоги тренера зрозуміли до кінця. Головне, що ми бачимо у цьому сенс і майбутнє "Шахтаря". Сподіваюсь, у майбутньому ми доведемо це до автоматизму.

Моя роль, як воротаря, теж змінилася. У кожного тренера свої вимоги. Все змінилося, але я не буду про це говорити".

Чи важко перебудуватися на Лігу Європи після Ліги чемпіонів?

"Для нас будь-який турнір важливий. Нам не вдалося потрапити у Лігу чемпіонів і ми розуміємо, що самі у цьому винні. Таке вже було, коли ми програли "Тімішоарі". "Шахтар" не може взагалі без єврокубків. Ми повинні потрапити у груповий етап Ліги Європи. Зараз це наша головна мета".

Після "Тімішоари" ви впевнено пройшли "Сівасспор". Зараз не виникає приємних аналогій?

"Ні. Але можна сказати, що Туреччина — це наш другий дім. Ми часто сюди прилітали і проводили товариські матчі. Для нас у цій країні завжди все добре складалося. Але це не означає, що ми досягнемо хороших результатів, якщо не докладемо для цього зусиль".

Скільки разів бували у Стамбулі?

"Ми часто літали до Антальї. Особисто я був у Стамбулі 3-4 рази. Можливо, більше. Інші хлопці приїжджали сюди частіше, поки я був у збірній. Ми вже навіть жартували, що могли стати чемпіоном Туреччини, а Василь Кобін був би найкращим гравцем. Він провів 100% матчів проти турецьких команд".

Додамо, що матч "Істанбул Башакшехир" - "Шахтар" пройде у четвер, 18 серпня. Початок зустрічі о 20:30 за київським часом. Канал "Україна" покаже поєдинок у прямому ефірі. Наш сайт проведе текстову он-лайн трансляцію.

Матч-відповідь відбудеться 25 серпня у Львові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Матч з "Янг Бойз" - дуже хороший урок і показник, як не потрібно робити" - Фонсека

Зараз ви читаєте новину «"Жартували, що могли стати чемпіоном Туреччини" - П'ятов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі