пʼятниця, 18 жовтня 2013 13:26

"Забагато очок на нашому рахунку" - наставник "Фенербахче" про перемогу над "Будівельником"

"Забагато очок на нашому рахунку" - наставник "Фенербахче" про перемогу над "Будівельником"
"Остання чверть вирішила гру" - Желько Обрадович ФОТО: Gazeta.ua

Євроліга, головний європейський клубний турнір з баскетболу, виграє від участі київського "Будівельника". Про це після перемоги над киянами розповів наставник турецького "Фенербахче" Желько Обрадович.

"Це була важка гра, - каже Обрадович після матчу. - Але ми цього і очікували. Гравці "Будівельника" вміють і знають, як грати у баскетбол. Вони дуже добре атакують, читають захист і карають за кожну помилку.

Без сумнівів, остання чверть вирішила гру. Більше частину матчу наш захист був суцільною катастрофою. У заключній чверті ми грали значно краще, перехопили кілька важливих м'ячів, втекли у швидкий відрив і це зумовило кінцевий результат.

Події на паркеті не відображають кінцевого результату. Забагато очок на нашому рахунку. Тим не менше, я вітаю свою команду з перемогою. Нам було важливо успішно стартувати. Також мої вітання "Будівельнику", адже команда відіграла дуже хороший матч.

У баскетболі потрібно тримати концентрацію до останніх секунд гри. Наприкінці ми почали краще грати у захисті. "Будівельник" не влучав ті кидки, які вдавалися команді у трьох чвертях. Я впевнений, що команда продовжить грати добре. У них є якість. Загалом для Євроліги добре, що є такий новачок, як "Будівельник".

Чому я сумний? Все нормально, я щасливий. Просто попереду у нас дуже багато роботи. У цьому складі ми провели тільки вісім тренувань і вісім матчів. Це ненормально. Я знаю, що мені потрібно працювати як божевільному, щоб вирішити всі проблеми."

Нагадаємо, матч "Будівельник" — "Фенербахче" завершився з рахунком 84:102 на користь гостей. Це був дебют киян у Євролізі.

Зараз ви читаєте новину «"Забагато очок на нашому рахунку" - наставник "Фенербахче" про перемогу над "Будівельником"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі