неділя, 04 липня 2010 15:55

З Голландією не зіграють троє футболістів збірної Уругваю

З Голландією не зіграють троє футболістів збірної Уругваю

Півзахисник збірної Уругваю з футболу Ніколас Лодейро вибув до кінця чемпіонату світу в ПАР. 2 липня в матчі 1 / 4 фіналу з Ганою він отримав перелом однієї з кісток правої ступні, повідомляє Associated Press. У цій грі він вийшов на заміну на 46-й хвилині замість Альваро Фернандеса і дограв до кінця додаткового часу.

Основний час і овертайм завершилося з рахунком 1:1, а в серії післяматчевих пенальті перемогли уругвайці (4:2). Лодейро в серії 11-метрових ударів участі не брав. Скільки часу буде потрібно 21-річному півзахиснику, щоб залікувати травму, не уточнюється.

У півфіналі ЧС-2010 збірна Уругваю 6 липня зіграє з Голландією. У цьому матчі окрім Лодейро не зможуть взяти участі лівий крайній захисник Хорхе Фусіле та нападаючий Луіс Суарес. Обидва пропустять гру через дискваліфікацію.

Крім того, під питанням участь в матчі центрального захисника Дієго Лугано, який отримав у грі з Ганою травму правого коліна. Інший центральний захисник Дієго Годін, не зіграв в 1 / 4 фіналу через пошкодження стегна, повернувся в стрій.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «З Голландією не зіграють троє футболістів збірної Уругваю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі