четвер, 17 травня 2012 13:11

З "Динамо" хоче піти ще один бразилець

З "Динамо" хоче піти ще один бразилець
Карлос Корреа хоче повернутися до Бразилії. Фото: dynamo.kiev.ua

Бразильський легіонер "Динамо" Карлос Корреа зізнався, що готовий залишити команду, чекаючи згоди Ігоря Суркіса, але про головну причину свого рішення волів промовчати

Як повідомляє "Динамоманія" з посиланням на VR Esportes, Корреа вже розглядає варіанти продовження кар'єри: "Мій менеджер Джузеппе Діогарді отримав декілька запитів від бразильських клубів, які ми зараз розглядаємо. Я не проти повернутися на Батьківщину, щоб бути ближче до сім'ї", - зізнався він.

"Мій контракт з "Динамо" закінчується в червні, а мови про його продовження поки не було. Я ж маю намір грати в чемпіонаті Бразилії. Нова угода з "Динамо" залежить від деяких речей, які буде вирішувати наш президент після закінчення сезону. Хотілося б вирішити цю ситуацію якомога швидше! Я люблю "Динамо" і їх уболівальників, але є певні причини...", - зазначив футболіст.

Навчання дітей, а особливо старшого сина Енріко, також є тим фактором, який наближає можливе повернення Карлоса в Бразилію.

Карлос Корреа перейшов в "Динамо" з "Палмейраса" в 2006 році за 4 млн євро. Але не закріпившись в складі, виступав за бразильські клуби на правах оренди. З чергової - во "Фламенго" - повернувся в червні 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «З "Динамо" хоче піти ще один бразилець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі