неділя, 01 квітня 2012 23:49

"Ви, журналісти, багато "доброго" робите для команд" – Маркевич

"Ви, журналісти, багато "доброго" робите для команд" – Маркевич
Команді Мирона Маркевича тяжко дається гра на два фронти. Фото: sport.segodnya.ua

Журналісти перехвалили харківський "Металіст" після гри з "Зальцбургом". Про те, як негативно діють ЗМІ на "металістів" розповів головний тренер "харків'ян" Мирон Маркевич в ефірі телеканалу "2+2" відразу після матчу з "Кривбасом".

Останні кілька матчів "Металіст" не може перемогти. Дуже важка серія для вас, оскільки в майбутньому тяжкі поєдинки. Чи можна назвати цю серію однією з найважчих за останні кілька років?

"Звичайно, кожні три дні грати, причому поєдинки дуже непрості, особливо в Лізі Європи. Ми сьогодні виставили такий експериментальний склад, щоб дати відпочити основним нашим футболістам. Гра нібито була за нашої переваги, але, по-перше, треба забивати, а по-друге, більш ефективніше зіграти в атаці".

Чи не здається вам, що "Металіст" після "Зальцбурга" перехвалили, в тому числі й ми, журналісти?

"Ви, журналісти, взагалі-то багато "доброго" робите для команд, не тільки для нас. Так що ми вам дуже вдячні".

Сьогодні Обрадовіч і Березовчук зіграли в центрі захисту в другому таймі. Чи можна сказати, що вони вийдуть проти "Спортінга" в основному складі?

"Може, вам склад уже назвати?"

Не обов'язково. Сьогодні дебютував лівий захисник Барвінко Денис і дав результативну передачу. Чи задоволені ви його грою?

"Для 18-річного хлопця, який вперше вийшов у основному складі й віддав гольовий пас – непоганий результат. Так що сподіваємося на нього".

Нагадаємо, матч 25-го туру української прем'єр-ліги між харківським "Металістом" і криворізьким "Кривбасом" у Харкові завершився внічию 1:1.

Зараз ви читаєте новину «"Ви, журналісти, багато "доброго" робите для команд" – Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі