неділя, 21 лютого 2010 12:49

Вдев"ятьох "Інтер" вистояв проти "Сампдорії"

Вдев"ятьох "Інтер" вистояв проти "Сампдорії"

"Інтернаціонале" більше 50 хвилин грав удев"ятьох, але все таки втримав нульову нічию в матчі з "Сампдорією", що зміцнило його лідерство в серії А, хоча основні суперники "нерадзуррі" зіграють у неділю, 21 лютого.

Команда Жозе Моурінью "випросила" дві червоні картки вдруге в останніх трьох матчах. Першим поле завчасно залишив Вальтер Самуель, який зробив на 31-ій хвилині фол останньої надії на Николі Ріцці. Незабаром за ним пішов інший центральний захисник міланців Іван Кордоба, який напрацював на друге попередження.

Проте "Сампдорія" не досягла успіху у створенні гольових моментів біля воріт лідера першості і за 17 хвилин до закінчення основного часу позбулася Джампаоло Пацціні, який також отримав другу жовту картку. Найвірніший гольовий епізод в матчі припав на долю Самюеля Ето"О, але камерунець пробив у воротаря Генуї Марко Сторарі. Зберігши ворота сухими, "Інтер" продовжив безпрограшну домашню серію в чемпіонаті Італії, яка бере початок з 23 лютого 2002 року.

В єдиному іншому матчі суботи "Дженоа" з легкістю розгромив "Удінезе" і піднявся в таблиці на сьому сходинку. Відкрив рахунок Роберт Аквафреска, який не забивав з листопада 2009-го. На восьмій хвилині другого тайму ударом з одинадцятиметрової позначки він довів справу до дубля. На руку "Дженоа" зіграло і вилучення в "Удінезе" Крістіана Сапаті, за що суперника на 64-ій хвилині ще одним голом покарав Родріго Паласіо.

25-й тур

Дженоа - Удінезе - 3:0 (1:0, 2:0)

Голи: 1:0 - Аквафреска (30), 2:0 - Аквафреска (53, пенальті), 3:0 - Паласіо (64).

Вилучення: Сапата (58).

Інтер - Сампдорія - 0:0 (0:0, 0:0)

ІНТЕР: Жуліо Сезар, Майкон, Самуель, Кордоба, Дзанетті, Камбьяссо, Станкович, Мунтарі (Лусіо, 35), Снейдер (Т. Мотта, 81), Міліто (Пандєв, 71), Ето"О.

Вилучення: Самуель (31), Кордоба (38), Пацціні (73).

За матеріалами Sports.ru, UEFA

Зараз ви читаєте новину «Вдев"ятьох "Інтер" вистояв проти "Сампдорії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі