неділя, 03 вересня 2017 14:35

Вболівальники збірної України вперше опиняться в одному літаку з гравцями

Вболівальники збірної України вперше опиняться в одному літаку з гравцями
Уболівальники збірної України відправляться в Ісландію трьома рейсами. Фото: Євген Савчук

Сьогодні, 3 вересня, з Харкова до Рейк'явіка вирушає літак національної збірної України з футболу. Разом з командою та тренерським штабом на борту вболівальники фан-руху "Вірні збірній".

Вперше в історії українського футболу на виїзний матч прості вболівальники летять одним літаком разом зі збірниками та ФФУ. Така домовленість між "Вірні збірні" та ФФУ була досягнута ще в середині серпня, і вона діятиме не лише на гру в Рейк'явіку, а й на інші виїзні матчі збірної.

В Рейк'явіку вболівальники традиційно відкриють фан-посольтво (HARD ROCK CAFFE REYKJAVIK, Lækjargata 2A, 101 Reykjavík), яке надаватиме всебічну підтримку українським фанам з будь-яких питань. 5 вересня о 17:00 звідси стартує фан-марш до стадіону "Лейгардальсведлюр", де відбудеться гра Ісландія — Україна.

Зранку в день гри "Вірні збірній" відвідають місцеву дитячу лікарню, де допоможуть в обладнанні нової ігрової кімнати для маленьких пацієнтів.

"100 вірних" вирушать на гру Ісландія — Україна трьома рейсами. Два з них — літаки Федерації футболу України. Ще один — регулярний рейс, що летить з польського міста Катовіце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Першому наллю Ярмоленку, він в "Боруссії" хоч бабла зніме" - як пройшов фан-марш перед грою з Туреччиною

Матч Ісландія — Україна розпочнеться о 21:45 (за київським часом). Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Вчора збірна України обіграла в Харкові Туреччину з рахунком 2:0. Дублем відзначився Андрій Ярмоленко. Збірна Ісландії програла Фінляндії на виїзді — 0:1.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники збірної України вперше опиняться в одному літаку з гравцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі