субота, 27 лютого 2010 14:40

Валуєв запропонував Кличку розділити прибуток від поєдинку

Валуєв запропонував Кличку розділити прибуток від поєдинку

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBA росіянин Микола Валуєв підтвердив інформацію про те, що переговори між ним та українським володарем поясу WBC Віталієм Кличком про проведення поєдинку на стадіоні "Шальке" в німецькому Гельзенкірхені 29 травня тривають.

В інтерв"ю sportbox.ru Валуєв зазначив: "Переговори рухаються, але дуже повільно і зі скрипом. Ніхто їх не припиняв. Про це мені повідомив Дон Кінг. Не вірте газетним публікаціям!"

Також російський суперважковаговик підтвердив, що Кличко запропонував йому гонорар у розмірі $ 2,5 млн. "Так, це правда. Але Кличку добре відомі наші умови, і вони просто тягнуть кота за хвіст. У них така тактика, але ж вони самі прекрасно знають, скільки зароблять на нашому бою. Тому з їхнього боку некоректно говорити про те, що вони хочуть мене облагодіяти, а я не погоджуюся", - заявив російський боксер.

"Так, вони пропонують мені великі гроші. Але це якби за ці гроші я боксував з кимось іншим. Але в даному випадку ми збираємося провести двобій у суперважкій вазі, в тому числі й у фінансовому сенсі. Якщо ж вони бояться, що багато не зароблять, то чому б їм просто не відмовитися від гонорарів і не розділити прибуток? Але вони не хочуть і цього", - підкреслив Валуєв.

Нагадаємо, раніше Кличко запропонував Валуєву $ 2 млн. за їхній спільний поєдинок. Однак переговори не завершилися успіхом, і Бернд Бенте, менеджер Кличко, заявив, що переговори про проведення поєдинку зайшли в глухий кут і були припинені. Потім Кличко зробив російському боксерові ще одну пропозицію - заплатити за бій з ним $ 2,5 млн.

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «Валуєв запропонував Кличку розділити прибуток від поєдинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі