пʼятниця, 31 травня 2013 15:27

Вальдес ще рік гратиме за "Барселону"

Вальдес ще рік гратиме за "Барселону"
Віктор Вальдес залишить команду влітку 2014 року ФОТО: lenta.ru

Воротар іспанської футбольної "Барселони" Віктор Вальдес заявив, що піде з команди влітку 2014 року, коли у нього закінчиться контракт. Про це повідомляє Sport.es.

У січні 2013 року стало відомо, що голкіпер відмовився продовжувати угоду з "Барселоною". Вальдес просив клуб відпустити його найближчим літом. У травні стало стало відомо, що каталонці були готові продати гравця, щоб отримати компенсацію за його відхід (після закінчення контракту Вальдес залишить "Барселону" безкоштовно). ЗМІ писали, що іспанець близький до переходу в "Монако".

31 травня пройшла прес-конференція, на якій Вальдес розповів, що залишиться в "Барселоні" ще на рік. Воротар розповів, що психологічно втомився від команди, тому він не хоче підписувати новий контракт. Іспанець зазначив, що за цей рік "Барселона" зможе знайти йому наступника.

Вальдес є вихованцем "Барселони", а перший матч за основний складі він провів у 2002 році. Всього за каталонський клуб голкіпер провів 501 матч у всіх турнірах. Разом з командою голкіпер шість разів перемагав у чемпіонаті Іспанії, тричі вигравав Лігу чемпіонів. Зі збірною Іспанії Вальдес виграв чемпіонат світу 2010 року і першість Європи 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Вальдес ще рік гратиме за "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі