середа, 29 травня 2013 11:35

Черговий мегатрансфер "Монако": клуб російського мільярдера підписав Фалькао

Черговий мегатрансфер "Монако": клуб російського мільярдера підписав Фалькао
Фалькао зароблятиме 14 мільйонів євро за сезон ФОТО: sport-xl.net

Французький футбольний клуб "Монако" домовився з мадридським "Атлетико" про трансфер нападника Радамеля Фалькао, стверджує іспанська Marca.

Офіційно про угоду має бути оголошено найближчим часом. 28 травня колумбійський форвард пройшов медичне обстеження, а також провів зустріч з власником "Монако" російським мільярдером Дмитром Риболовлєвим.

Фалькао повинен підписати з новою командою п'ятирічний контракт, згідно з яким він отримуватиме 14 мільйонів євро за сезон. Сам трансфер нападника обійшовся "Монако" у 45 мільйонів євро, хоча в контракті з "Атлетико" сума відступних складає 60 мільйонів євро.

Радамель Фалькао почав кар'єру в аргентинському "Рівер Плейт", звідки в 2009 році перебрався до португальського "Порту". Через два роки він перейшов в "Атлетико". Форвард двічі вигравав Лігу Європи, стаючи при цьому кращим бомбардиром турніру.

24 травня "Монако" придбав за 70 мільйонів двох гравців "Порту" - півзахисника Жоау Моутінью та форварда Хамеса Родрігеса. 29 травня стало відомо про перехід у французький клуб захисника мадридського "Реала" Рікарду Карвалью. ЗМІ також пишуть, що ще одним придбанням "Монако" може стати голкіпер "Барселони" Віктор Вальдес.

"Монако" за підсумками сезону-2012/13 повернувся у вищий дивізіон чемпіонату Франції, де був відсутній два роки.

Зараз ви читаєте новину «Черговий мегатрансфер "Монако": клуб російського мільярдера підписав Фалькао». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі