середа, 15 травня 2013 11:58

"Новий російський" "Монако" хоче двох гравців "Барселони" і трьох зірок англійської ПЛ

"Новий російський" "Монако" хоче двох гравців "Барселони" і трьох зірок англійської ПЛ
Російському олігарху Дмитру Риболовлєву вистачить грошей на будь-яку зірку. "Форбс" оцінює його статки в 9,5 млрд доларів

Футбольний клуб "Монако", який завоював путівку у вищий французький дивізіон, має намір придбати не тільки воротаря Віктора Вальдеса, але і правого захисника синьо-гранатових Даніела Алвеса, передає радіостанція Cadena Cope.

За відомостями джерела, "Монако" вже зробив відповідні пропозиції "Барселоні", а всього під час літнього трансферного вікна клуб російського мільярдера Дмитра Риболовлєва збирається витратити на посилення складу 200 мільйонів євро.

Раніше з'явилася інформація про швидкий перехід в "Монако" нападника "Атлетико" Радамеля Фалькао.

Крім того, захисник "Манчестер Юнайтед" Патріс Евра може продовжити кар'єру в "Монако", за який він виступав з 2002 по 2006 рік.

З англійської прем'єр-ліги французький клуб має намір також придбати Карлоса Тевеса ("Манчестер Сіті") і Пак Чжі Суна (КПР), повідомляє Goal.com.

Зараз ви читаєте новину «"Новий російський" "Монако" хоче двох гравців "Барселони" і трьох зірок англійської ПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі