понеділок, 04 лютого 2013 09:53

Хорошковський переїхав до Франції чи Монако - ЗМІ

Хорошковський переїхав до Франції чи Монако - ЗМІ
Фото: mykorosten.com

Колишній власник телеканалу "Інтер" Валерій Хорошковський залишив Україну.

Про це з посиланням на менеджерів телеканалу пише "Комерсант-Україна" у публікації "Канали поміняли русло".

З кінця грудня Хорошковський перебуває, за даними різних джерел, у Франції чи Монако.

Учасники ринку основною версією продажу каналу називають прагнення убезпечити актив після конфронтації з прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

Хорошковський висловив незгоду з повторним призначенням Азарова на посаду прем'єр-міністра і відмовився увійти в його уряд. У заяві прес-служби Хорошковського зазначалося, що він вважає Азарова нездатним проводити економічні реформи. Після цього в ефірі "Інтера" з'явилися сюжети з критикою влади. Прем'єр-міністр тоді заявив, що ці сюжети є неправдивими і свідомо протистоять політиці уряду.

"Дії Валерія Хорошковського привернули увагу "сім'ї президента", тому не виключено, що зараз за допомогою продажу каналу своєму партнерові він намагається врятувати цей актив", - зазначило джерело видання, близьке до однієї із сторін переговорів.

У минулу п'ятницю стало відомо про те, що екс-перший віце-прем'єр Хорошковський за $2,5 млрд продав 100% UA Inter Media Group, основним активом якої є телеканал "Інтер", власнику холдингу Group DF Дмитру Фірташу.

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський переїхав до Франції чи Монако - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі