пʼятниця, 19 квітня 2013 09:18

В Аргентині кілька десятків фанів побили футболістів у роздягальні

В Аргентині кілька десятків фанів побили футболістів у роздягальні
Футболістам "Уракана" добре дісталося від уболівальників. Фото: clubahuracan.com.ar

В Аргентині кілька десятків уболівальників футбольного клубу "Уракан" побили гравців. Про це 18 квітня повідомляє BBC News.

Інцидент стався на стадіоні в Буенос-Айресі. Вболівальники в масках увірвалися в роздягальню гравців "Уракана" після тренування. Побивши футболістів, вболівальники викрали їхні речі, після чого завдали ушкодження машинам гравців, що стояли на парковці біля стадіону.

Точна кількість постраждалих футболістів не називається.

За словами президента клубу "Уракан", вболівальники приїхали до стадіону на двох автобусах.

Напередодні, 17 квітня, "Уракан" вибув з Кубка Аргентини з футболу, поступившись в матчі клубу першого дивізіону "Годой-Крус".

Це не перший випадок, коли аргентинські вболівальники проявляють агресію по відношенню до футболістів. Так, восени 2011 року вболівальник аргентинського клубу "Сан-Лоренсо" напав на захисника команди після тренування.

А влітку того ж року аргентинський вболівальник ударив капітана збірної Аргентини Ліонеля Мессі, коли той роздавав автографи і фотографувався з прихильниками.

Зараз ви читаєте новину «В Аргентині кілька десятків фанів побили футболістів у роздягальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі